Şehit Osman Açıkgöz İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlere sayğılı, hoşgörülü, bilgili, dürüst ve önder bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Akademik açıdan başarılı, - Ahlaki değerleri özümseyen, - Sosyal, sportif ve kültürel açıdan yetenekleri gelişen öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer.
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapçadır.
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşımalı eğitim vardır. Öğrenciler her sabah servisle gelip servisle evlerine geri dönmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 150 civarı öğrencimiz bulunmaktadır.HER SINIF DÜZEYİNDEN BİR KIZ BİR ERKEK SINIFI OLMAK ÜZERE 8 ŞUBE BULUNMAKTADIR.
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU BULUNMAKTADIR.

WEB - https://sehitosmanacikgoziho.meb.k12.tr

Adres - DÖNÜKLÜ MAH. FATİH SULTAN MEHMET KONUKEVLER CAD. NO 61 İÇ KAPI NO 1 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Normal eğitim.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Dönüklü Mahallesinde bulunmaktadır.

Ulaşım Okula ulaşım çift yönlü asfalt ana yoldan yapılmaktadır. Hergün saat 07:00 dan itibaren yarım saatte bir köy minibüsleri hareket etmektedir. Sabahları Piazza AVM önünden binilmektedir. Dönüşte aynı şekilde olmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 30 km mesafededir.